Kevin Lapeire (33), alias Clown Tobi, vermoordde zijn ex Caroline Dombrecht.
Volledig scherm
Kevin Lapeire (33), alias Clown Tobi, vermoordde zijn ex Caroline Dombrecht. © JVK

Slachtoffers ‘Clown Tobi’ reageren op overlijden moordenaar: “Dit is een opluchting, maar de kater die achterblijft, is even zwaar”

De familie van de vermoorde Caroline Dombrecht (46) uit Ettelgem (Oudenburg) blijft met een dubbel gevoel achter na het overlijden van moordenaar Kevin Lapeire (33), alias Clown Tobi. Hij mishandelde en vermoorde zijn ex-vriendin, terwijl hij haar twee kinderen had opgesloten. Lapeire overleed afgelopen weekend in de gevangenis van Brugge aan de gevolgen van suikerziekte, nadat hij al maanden weigerde zijn insuline te nemen. 

 1. Clown Tobi die ex vermoordde overleden in Brugse gevangenis: hij weigerde zijn medicatie te nemen

  Clown Tobi die ex vermoordde overleden in Brugse gevangenis: hij weigerde zijn medicatie te nemen

  De 32-jarige Kevin L. uit Oudenburg, beter gekend als Clown Tobi, is zaterdag overleden in zijn cel in de gevangenis van Brugge. Het Brugse parket bevestigt zijn overlijden en omschrijft het als een wanhoopsdaad. De man weigerde om zijn medicatie voor zijn suikerziekte te nemen en zou daaraan gestorven zijn. De bekende clown bracht in mei vorig jaar zijn ex-vriendin Caroline Dombrecht (46) om het leven en verschanste zich daarna gewapend bovenop een appartementsgebouw in Bredene.
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Japanse robot van 18 meter hoog zet eerste stapjes
  Play

  Japanse robot van 18 meter hoog zet eerste stapjes