Chef-kok Frederiek Vandenbussche in een van de nieuwe vergaderzalen
Volledig scherm
Chef-kok Frederiek Vandenbussche in een van de nieuwe vergaderzalen © Maikel Marichael

Restaurant La Maison du Terroir breidt uit met vergaderzalen: “Bedrijven kunnen zo het nuttige aan het aangename koppelen”

OudenburgLa Maison du Terroir, het restaurant in Oudenburg dat al negen jaar succesvol wordt uitgebaat door chef-kok Frederiek Vandenbussche, breidt uit. Nadat Vandenbussche zijn etablissement eerder al met een veranda en terras verruimde, komen daar op de eerste en tweede verdieping nu vergaderzalen bij. En die zijn vernoemd naar de drie grootste wijnflessen.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?