Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © rv

Politie klist te snelle bestuurders: één iemand rijdt zelfs 100 waar je 50 mag

Eernegem/OudenburgDe lokale politie Kouter heeft zondagnamiddag twee snelheidscontroles met onderschepping gehouden, zowel op de Zedelgemsesteenweg in Eernegem als de autosnelwegbrug in de Westkerksestraat in Oudenburg. Er werden 67 snelheidsovertreders op de bon gezet. Eén reed liefst dubbel zo snel als toegelaten. 

  1. ASSISEN. Advocaat van Davy (32) bikkelhard voor onderzoeksrechter: “Sorry, maar dan zou u beter iets anders gaan doen”
    PREMIUM
    Boezinge/Vleteren/Poperinge/Brugge

    ASSISEN. Advocaat van Davy (32) bikkelhard voor onderzoeks­rech­ter: “Sorry, maar dan zou u beter iets anders gaan doen”

    De Ieperse onderzoeksrechter Kristof Vulsteke startte vier dagen na haar overlijden een onderzoek naar de dodelijke crash waarin Sharon Gruwez (22) het leven liet. Een klacht met burgerlijke partijstelling van de nabestaanden lag aan de basis daarvan. “Hij is een psychopaat die z’n vriendin niet kan afstaan”, klonk het over Davy Kesteman (32). Diens advocaten haalden maandagnamiddag bijzonder hard uit naar de onderzoeksrechter. En naar de familie van Sharon.