De pastoriewoning van Roksem staat te koop
Volledig scherm
De pastoriewoning van Roksem staat te koop © Benny Proot

Oude pastorij van Roksem staat aan verlaagde prijs te koop

OudenburgDe oude pastorij van Roksem, in de toepasselijk genaamde Pastoriestraat 1, werd begin 2020 te koop aangeboden op de particuliere markt aan de minimale verkoopprijs van 175.000 euro. Gezien er geen bod is binnengekomen, wordt de prijs nu verlaagd naar 100.000 euro.

 1. 18-jarige steekt kennis neer met mes en achtervolgt hem tot aan ziekenhuis: “Hij vond dat de verwonding nog niet zwaar genoeg was”
  Oostende

  18-jarige steekt kennis neer met mes en achter­volgt hem tot aan ziekenhuis: “Hij vond dat de verwonding nog niet zwaar genoeg was”

  Een 18-jarige man uit Oostende riskeert 3 jaar cel, deels gekoppeld aan voorwaarden, voor poging tot doodslag aan de Koninklijke Stallingen. S.G. stak een kennis, die hem nog 50 euro moest, neer met een mes en achtervolgde hem tot bij het ziekenhuis. De verdediging betwistte dat de tiener de intentie had om hem te doden. “Hij had de kans daartoe, maar deed het niet.”
 2. Directrice van De Oostendse Haard opent poederbrief: “Ik ben enorm geschrokken”
  Oostende

  Directrice van De Oostendse Haard opent poeder­brief: “Ik ben enorm geschrok­ken”

  In de kantoren van sociale huisvestingsmaatschappij De Oostendse Haard is donderdagmorgen een poederbrief aangekomen. Directrice Vanessa Vens, ook sp.a-raadslid, opende de brief en sloeg alarm. Alle zeven aanwezigen moesten urenlang binnen blijven. Na de komst van de civiele bescherming bleek het poeder onschadelijk. “Het moet nog even bezinken wat me precies is overkomen”, zegt Vanessa Vens. Er loopt een onderzoek naar de afzender.
 1. Renovatie molen Acke en molenaarshuis uit startblokken geschoten: “Ruimte voor sociale woningen, maar ook een ontmoetingsplaats voor alle inwoners”
  Oudenburg

  Renovatie molen Acke en molenaars­huis uit startblok­ken geschoten: “Ruimte voor sociale woningen, maar ook een ontmoe­tings­plaats voor alle inwoners”

  In Oudenburg zijn de werken voor de renovatie van molen Acke en het bijhorende molenaarshuis in de Weststraat gestart. Sociale huisvestingsmaatschappij WoonWel kocht in 2010 de gronden en panden. In 2019 kocht het ook de panden van de voormalig drukkerij Smis. “De site zal een ontmoetingsplaats worden met ruimte voor sociale en culturele activiteiten”, zegt WoonWel-voorzitter Romina Vanhooren.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen