Achter de schermen van de eerste aflevering van Fistongs.
Volledig scherm
Achter de schermen van de eerste aflevering van Fistongs. © rv

Nieuwe zomerbar Fistong lanceert interactieve online serie: “Speel zelf een rol én win een achtdaagse reis naar een ver land”

OudenburgOudenburg heeft er een bruisende zomerbar bij. Het team achter Bar Abbaye verlaat na twee jaar de Abdijhoeve en strijkt neer aan het prachtige meer van domein De Kluiten. Om zoveel mogelijk mensen warm te maken, lanceren ze meteen ook een online serie waaraan je zélf kan deelnemen. En die wordt spannend: vind jij het antivirus en sleep je een verre reis in de wacht?

  1. 
Ichtegem krijgt subsidie van Provincie West-Vlaanderen voor renovatie omgeving naast De Klokkenput in Eernegem
    Ichtegem

    Ichtegem krijgt subsidie van Provincie West-Vlaanderen voor renovatie omgeving naast De Klokkenput in Eernegem

    In het najaar van 2021 deed de Provincie, in het kader van het Herstelfonds, een projectoproep om ontmoetingsplekken in West-Vlaanderen te creëren. De oproep werd gelanceerd met Europese middelen uit het Herstelfonds en wordt beheerd door de Provincie West-Vlaanderen in samenwerking met de VLM en de Vlaams minister voor omgeving Zuhal Demir. De Provincie kreeg hierop 90 ideeën en 34 projectaanvragen binnen, waarvan er 28 projecten een positief advies kregen. Vanwege de beperkte middelen zullen 24 projecten effectief financiële steun krijgen. Zo kan het lokaal bestuur van Ichtegem rekenen op een subsidie van 27.949 euro voor de omgeving van De Klokkenput.