De leden van Zilverblauw samen met burgemeester Anthony Dumarey en schepen Romina Vanhooren.
Volledig scherm
De leden van Zilverblauw samen met burgemeester Anthony Dumarey en schepen Romina Vanhooren. © Emelyne Six

Nieuwe seniorenvereniging Zilverblauw opgestart

OudenburgOudenburg heeft een nieuwe seniorenvereniging. De seniorenafdeling van Open Vld Oudenburg is deze week gestart onder de naam Zilverblauw. Onder leiding van voorzitter Willy Rommelaere werkten ze samen al een mooi programma aan activiteiten uit voor dit najaar. “Zilverblauw is een vereniging die liberale 60+’ers samenbrengt”, zegt Rommelaere.

 1. Dement en Archipel dienen beroep in tegen afbraak oud-zwembad. “Dit gebouw verdient een constructieve toekomst”
  Oostende

  Dement en Archipel dienen beroep in tegen afbraak oud-zwem­bad. “Dit gebouw verdient een construc­tie­ve toekomst”

  De Vlaamse Architectuurvereniging Archipel vzw en Dement Oostende hebben een beroepsschrift ingediend bij de Provincie West-Vlaanderen om de sloop van het oud-zwembad aan te vechten. “We pleiten voor een herbestemming met nieuwe functies waarbij de mogelijkheden van de architectuur en de site tot haar volle recht komen. Dit architectonisch modernistisch gebouw verdient een constructieve toekomst.”
 2. BMW Verhelst schenkt gloednieuwe BMW aan VTI Oostende: “We willen zo de jongeren warm maken voor een job in de autosector”
  PREMIUM
  Oostende

  BMW Verhelst schenkt gloednieu­we BMW aan VTI Oostende: “We willen zo de jongeren warm maken voor een job in de autosector”

  BMW Verhelst Oostende heeft in samenwerking met het opleidingscentrum van BMW Group Belux een gloednieuwe BMW M2 geschonken aan het VTI Oostende. Het gaat over een gloednieuw model waarmee de leerlingen van de afdeling autotechniek te werk zullen mogen gaan. “Het is belangrijk dat de jongeren kunnen werken met de nieuwste technologieën voordat ze in het werkveld komen”, vertelt Jürgen De Craecker, leerkracht autotechniek.