Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © ANP

Nieuw kunstgrasveld voor jongeren van White Star Oudenburg: “Slechts een deeltje van veel grotere plannen”

OudenburgEr komt een nieuw voetbalveld in kunstgras voor de duiveltjeswerking van voetbalclub White Star Oudenburg. “Het maakt deel uit van de grote veranderingen op de site van de Tunne”, zegt schepen van Sport Tahira Malik (Vooruit).

 1. Justine (23), die zelf met reumaklachten kampt, loopt marathon voor goede doel: “Iederéén kan met reuma te maken krijgen, ook jongeren”
  Oudenburg

  Justine (23), die zelf met reumaklach­ten kampt, loopt marathon voor goede doel: “Iederéén kan met reuma te maken krijgen, ook jongeren”

  Een straffe stunt van Justine Vienne uit deelgemeente Westkerke. De 23-jarige jongedame uit deelgemeente Westkerke moet afrekenen met reumatische aandoeningen, maar traint volop om een marathon te lopen en zo het wetenschappelijk onderzoek naar de chronische spierziekte te sponsoren. “Ik wil mensen ook sensibiliseren en het gezondheidsthema extra in de kijker plaatsen”, zegt Justine. Ze krijgt de volle steun van het stadsbestuur.
 1. IN BEELD. De ultieme voorbereiding van onze lokale horeca op T-Day
  PREMIUM
  Brugge/Blankenberge/Oostende/De Panne

  IN BEELD. De ultieme voorberei­ding van onze lokale horeca op T-Day

  Ein-de-lijk! De terrassen zijn uitgebreid, de tafels zijn proper, het ontsmettingsmiddel staat klaar en het belangrijkste: de biervoorraad is aangevuld. Na meer dan zes maanden wachten kunnen we zaterdag weer genieten van een fris getapte pint op café. Deze week stond bij de horeca-uitbaters in het teken van de ultieme voorbereiding. Van Blankenberge tot De Panne: overal maken ze zich op voor de heropening. Wij gingen een kijkje nemen.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”