Burgemeester Anthony Dumarey en Erna Galle, directeur van woonzorgcentrum Riethove in Oudenburg.
Volledig scherm
Burgemeester Anthony Dumarey en Erna Galle, directeur van woonzorgcentrum Riethove in Oudenburg. © TVA

Medewerkers en bewoners woonzorgcentrum Riethove midden februari allemaal gevaccineerd

OudenburgEind deze week krijgen de 75 werknemers van woonzorgcentrum Riethove hun coronavaccin. Tegen half februari zullen zowel de bewoners als het personeel gevaccineerd zijn. “Stilaan zal het normale leven kunnen terugkeren voor de bewoners”, zegt burgemeester Anthony Dumarey (Open Vld), geflankeerd door centrumdirecteur Erna Galle. 

 1. Padel, dé hype tijdens de pandemie: clubs en gemeenten leggen volop nieuwe terreinen aan. “Deze sport is een echte blijver”
  PREMIUM
  Oostende

  Padel, dé hype tijdens de pandemie: clubs en gemeenten leggen volop nieuwe terreinen aan. “Deze sport is een echte blijver”

  Wandelen of fietsen? Vergeet het. Als er één sport is die in de coronamaanden een explosie aan populariteit kent, is het wel padel. Deze racketsport in openlucht, een mix van tennis en squash, is voor velen een ideale uitlaatklep en weet ook (oud-)tennissers te verleiden. “Het is zo’n aangenaam spelletje en je bent er meteen weg mee.” Het succes is de jongste tijd zelfs zo groot, dat verscheidene clubs ledenstops moeten inlassen. Maar tegelijk maken diezelfde clubs werk van extra padelterreinen. Een overzicht.
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis