Beeld ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie © Benny Proot

Leegstand in Oudenburg: dit zijn de cijfers

Het definitieve leegstandsregister voor het aanslagjaar 2019 werd onlangs vastgesteld door het schepencollege. Op vraag van raadslid Wietse Marchand (Open Vld) werden de leegstandcijfers in de gemeenteraad besproken. Het definitieve register bevat, na schrappingen onder meer op basis van de beroepen, 72 leegstaande panden.

0 reacties

  1. Groen Gistel kant zich tegen aanleg parking aan Egide Defeverpark: “Jongeren rijden op deze plaats dagelijks met hun fiets de school in en uit”
    Gistel

    Groen Gistel kant zich tegen aanleg parking aan Egide Defever­park: “Jongeren rijden op deze plaats dagelijks met hun fiets de school in en uit”

    Tijdens de laatste gemeenteraad gaf het stadsbestuur meer duiding bij de plannen rond het nieuwe Egide Defeverpark. Groen Gistel is tevreden dat het centrum van Gistel vergroent, maar is erg bezorgd om de bijhorende parking. Deze parking met een in -en uitrit tegenover het Sint-Godelievecollege zal plaats hebben voor 12 auto’s. “Jongeren rijden net op die plaats dagelijks met hun fiets de school in en uit”, zegt Andy Versyck (Groen). Volgens burgemeester Gauthier Defreyne was de Ellestraat de enige optie.