Tijdens de Week van het Bos krijgt iedere bezoeker van het Oudenburgse recyclagepark een gratis boompje.
Volledig scherm
Tijdens de Week van het Bos krijgt iedere bezoeker van het Oudenburgse recyclagepark een gratis boompje. © Emelyne Six

Krijg gratis boompje tijdens Week van het Bos

OudenburgTijdens de Week van het Bos krijgt iedere bezoeker van het Oudenburgse recyclagepark een gratis boompje. “Tegen 2025 willen we voor iedere inwoner een boom planten, daarom schenken we tussen 9 en 16 oktober een gratis exemplaar”, aldus schepen van Milieu Gino Dumon (Vooruit).

  1. Belgische supporters balen, terwijl Marokkaanse fans uit hun dak gaan. “Er was een vriendschappelijke sfeer en zo moet het zijn, want voetbal is een feest”
    Oostende

    Belgische supporters balen, terwijl Marokkaan­se fans uit hun dak gaan. “Er was een vriend­schap­pe­lij­ke sfeer en zo moet het zijn, want voetbal is een feest”

    De opkomst zat snor, de sfeer was aanvankelijk uitgelaten en de supporters hadden er zin in zondagmiddag in de ACEG Wellington Renbaan, maar het mocht niet zijn. De toeschouwers zagen met lede ogen aan hoe de Belgen niet tot scoren kwamen. Terwijl de hoop van de supporters naar het einde van de wedstrijd toe steeds meer begon te zakken, werden de aanwezige Marokkaanse supporters steeds luider. Dat leidde weliswaar niet tot problemen en de aanwezige politie moest niet tussenkomen.