Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Wouter Spillebeen

Frontale botsing op Gistelsesteenweg: beide bestuurders onder invloed

WestkerkeOp de Gistelsesteenweg in Westkerke gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag een frontale botsing tussen twee wagens, bestuurd door een 43-jarige man en een 33-jarige vrouw, beiden uit Oudenburg.

 1. Dertiger die verpleegster op wandel met hond sloeg, riskeert drie maanden cel: “Ze hield trauma over aan voorval”
  Bredene/Ardooie

  Dertiger die verpleeg­ster op wandel met hond sloeg, riskeert drie maanden cel: “Ze hield trauma over aan voorval”

  Een 37-jarige man uit Ardooie riskeert drie maanden cel met uitstel omdat hij drie vrouwen heeft geslagen in de duinen van Bredene. Een van hen was een verpleegster van de corona-afdeling van het AZ Damiaan in Oostende die op stap was met haar hond. “Ze hoopt dat ze ooit nog zonder angst in de duinen kan gaan wandelen”, stelde haar advocaat Walter Van Steenbrugge.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).