Het nieuwe gebouw in Roksem waar VBS De Tandem, BKO De Flamingo en het dorpshuis zich bevinden. Het dorpshuis, die de naam 't Centrum kreeg, wordt op zaterdag 1 oktober officieel geopend.
Volledig scherm
Het nieuwe gebouw in Roksem waar VBS De Tandem, BKO De Flamingo en het dorpshuis zich bevinden. Het dorpshuis, die de naam 't Centrum kreeg, wordt op zaterdag 1 oktober officieel geopend. © Emelyne Six

Dorpshuis ‘t Centrum in Roksem opent officieel op 1 oktober

RoksemTijdens het eerste weekend van oktober wordt er opnieuw feest gevierd in Roksem. Naast het traditionele kermisweekend wordt op zaterdag 1 oktober het nieuwe dorpshuis ’t Centrum officieel geopend. Iedereen is er dan welkom tussen 9.30 en 11.30 uur voor een drankje en een hapje.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.