De politie stelde een pv op.
Volledig scherm
De politie stelde een pv op. © JHM

Dieven breken binnen in leegstaande woning

Langs de Vaartdijk-Noord in Oudenburg is zondagochtend ingebroken in een leegstaande woning. 

0 reacties

 1. ASSISEN. Jonckheere ontkende eerst dat hij z’n beste vriend dodelijke messteek gaf: “Ik sluit niet uit dat Willy dat zelf deed”
  PREMIUM
  Oostende

  ASSISEN. Jonckheere ontkende eerst dat hij z’n beste vriend dodelijke messteek gaf: “Ik sluit niet uit dat Willy dat zelf deed”

  “Ik heb iemand op de grond gevonden in mijn appartement. Hij is gekend bij jullie voor epilepsie.” Het waren de eerste woorden van Tommy Jonckheere (32) toen hij de ochtend na de dood van Will Deweert (55) naar de hulpdiensten belde. De Oostendenaar ontkende aanvankelijk dat hij z’n beste vriend een dodelijke messteek toediende, maar ging een dag later bij de onderzoeksrechter toch door de knieën. “Ik wilde Will niet dood”, klonk het. Een verhaal waar het OM ernstig aan twijfelt.
 2. Projectleider krijgt werkstraf voor treinongeval waarbij Arne (23) het leven liet: “Ik maakte een zware inschattingsfout”
  PREMIUM
  Oostende/Roeselare/Melle

  Projectlei­der krijgt werkstraf voor treinonge­val waarbij Arne (23) het leven liet: “Ik maakte een zware inschat­tings­fout”

  Een projectleider die Roeselarenaar Arne Willaert (23) opleidde bij werken aan het station van Oostende, heeft 120 uren werkstraf gekregen voor een dodelijk arbeidsongeval waarbij z'n pupil het leven liet. K.M. (58) uit Melle sprak zelf van een zware inschattingsfout. “Ons leven ziet er sinds het ongeval helemaal anders uit: één met kerkhofbezoeken en verschrikkelijke nachtmerries”, vertelden Arnes ouders op het proces.