Het vernieuwde bestuur van De Waait Star. (vlnr: Jaak Lingier, Stefaan Reynaert, Tyara De Craemer, Jasper Vandecasteele, Jeffe Delrue, Kjenta Boret, Ann-Sofie Verhelst en Jeroen Lingier)
Volledig scherm
Het vernieuwde bestuur van De Waait Star. (vlnr: Jaak Lingier, Stefaan Reynaert, Tyara De Craemer, Jasper Vandecasteele, Jeffe Delrue, Kjenta Boret, Ann-Sofie Verhelst en Jeroen Lingier) © rv

De Waait Star stelt vernieuwd bestuur voor

OudenburgDe Waait Star, de supportersclub van KWS Oudenburg, heeft zijn vernieuwd bestuur voorgesteld. Er staan ook al heel wat activiteiten op het programma voor dit seizoen.

 1. Na gasexplosie willen Lizette en Lucien nu ‘samenwonen’ op één nieuwe stek: “Ze zijn tenslotte getrouwd”
  PREMIUM
  Oostende

  Na gasexplo­sie willen Lizette en Lucien nu ‘samenwonen’ op één nieuwe stek: “Ze zijn tenslotte getrouwd”

  Een dramatische gebeurtenis laten uitmonden in een mooi nieuw verhaal: Lizette en Lucien willen er vol voor gaan. Na de gasexplosie gaan de vernielde horecazaken op zoek naar één nieuwe, grotere stek voor hen samen in het Oostendse centrum. “Aan het gebouw van Lizette hangt immers te veel emotionele waarde vast om daar een doorstart te maken”, zegt directeur Saskia Verelst. Om alle hartverwarmende initiatieven te bundelen, is nu ook een steunfonds opgericht.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.