Het parkeerreglement op de Markt van Oudenburg verandert.
Volledig scherm
Het parkeerreglement op de Markt van Oudenburg verandert. © Benny Proot

Campagne gestart om automobilisten te wijzen op kortparkeren in Marktstraat, Marktplein en Hoogstraat

OudenburgDe stad is gestart met een flyer- en stickeractie om te sensibiliseren over het nieuwe reglement van kortparkeren in de Marktstraat, het eigenlijke Marktplein en de Hoogstraat. De campagne zal drie maanden duren, vanaf 1 maart 2021 kan je dus een boete krijgen als je hier geen blauwe schijf legt. 

 1. Johan (59) en Caroline (52) stoppen bekende bloemenwinkel en gaan eerste Jabbeekse wijn maken: “Het hele gezin duikt mee in het avontuur”
  PREMIUM
  Sint-Andries/Jabbeke

  Johan (59) en Caroline (52) stoppen bekende bloemenwin­kel en gaan eerste Jabbeekse wijn maken: “Het hele gezin duikt mee in het avontuur”

  Bijzondere carrièreswitch voor Johan Lescrauwaet (59) en Caroline Buffel (52). Ze hadden 50 jaar lang een bekende bloemenzaak in Sint-Andries, maar willen nu voltijds wijn verbouwen op een perceel in Jabbeke. Johan en Caroline hopen op termijn jaarlijks 20.000 flessen van Wijndomein Lescrauwaet op de markt te brengen. Met de hulp van hun dochter en schoonzoon. “Het uitzicht van een wijngaard is zó mooi dat we niet meer twijfelen”, zeggen de kersverse wijnbouwers.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen