De bovenbuurman maakt heel duidelijk wat hij van zijn buur op het gelijkvloers vindt.
Volledig scherm
De bovenbuurman maakt heel duidelijk wat hij van zijn buur op het gelijkvloers vindt. © TLG

Buren maken ruzie met pamfletten tijdens jaarlijkse rommelmarkt: “Ik kreeg al slagen van mijn buurman. Het lachen zal u wel vergaan op de rechtbank”

OudenburgDe grootschalige rommelmarkt in het West-Vlaamse Oudenburg maandag betekent veel passage en dus hét uitgelezen moment om… je buurman zwart te maken. Althans, dat vonden de bewoners van een bepaald appartement toch. Een dag later bleken de pamfletten alweer verdwenen.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.