Illustratiebeeld Photo News
Volledig scherm
© Illustratiebeeld Photo News

Zelfstandige thuisverplegers reageren verbaasd op beslissing Wit-Gele Kruis om thuiszorg af te bouwen: “Wij verhogen zelfs onze inzet”

Vlaamse ArdennenDe aankondiging van het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen dat het de thuisverpleging in de hele provincie afbouwt door de stijgende coronacijfers, doet bij veel zelfstandige thuisverplegers de wenkbrauwen fronsen. “Want wij werken wél nog verder”, zegt Lieven Deprince, voorzitter van de Kring van Thuisverplegers Vlaamse Ardennen.

  1. Guido looft fikse beloning uit voor gouden tip naar inbrekers: “Ik word kwaad van zo’n lui die hardwerkende mensen bestelen. Ze hebben geluk dat ik niet thuis was”
    PREMIUM
    Oudenaarde/Welden

    Guido looft fikse beloning uit voor gouden tip naar inbrekers: “Ik word kwaad van zo’n lui die hardwerken­de mensen bestelen. Ze hebben geluk dat ik niet thuis was”

    Inbrekers zijn in Welden aan het werk geweest in de villa van Guido ‘Panthera’ Vanluchene, gekend van onder meer het aanpalende Amerikaanse restaurant Route 46. Opmerkelijk: het slachtoffer is zelf op reis en weet nog niet wat er is gestolen, maar looft alvast een fikse beloning uit voor de gouden tip naar de dader(s).