Abtenhuis Geraardsbergen
Volledig scherm
PREMIUM
© Abtenhuis Geraardsbergen

Wild van wild? Deze 6 adresjes in de Vlaamse Ardennen en Denderstreek toveren de herfst op je bord

Vlaamse Ardennen/DenderstreekHet wildseizoen is van start gegaan. Een stukje everzwijn, een patrijs of bosduif kan de liefhebbers van wild in deze tijd van het jaar wel smaken. Dit zijn alvast 6 adresjes in de Vlaamse Ardennen en Denderstreek waar de chef-kok wildgerechten serveert als echte culinaire toppers. 

  1. Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podiumplaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”
    AUTOSPORT

    Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podium­plaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”

    De troepen van Pieter Tsjoen zijn goed vertegenwoordigd in Monaco, waar de eerste WK-rally van het seizoen traditioneel op de kalender staat. In de kleuren van PTR, het team van de Oost-Vlaamse rallyman en ondernemer, zien we twee wagens: een Skoda Fabia Evo voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen zelf en een Renault Clio voor Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx. Beide teams hebben al ervaring in de legendarische Monte Carlo en vertrekken met een zekere ambitie.