Foto Ronny De Coster
Volledig scherm
© Foto Ronny De Coster

Vuurwerk mag in Oudenaarde uitzonderlijk op oudejaar

OudenaardeWie in de oudejaarsnacht in Oudenaarde vuurwerk wil afsteken, heeft daarvoor uitzonderlijk geen toestemming voor nodig. Op andere tijdstippen blijft het verboden. En wensballonnen mogen sowieso nooit.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Ziekenhuisdirectie reageert voor het eerst op motie wantrouwen door artsen: “Alle beslissingen zijn mee door hen genomen”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Ziekenhuis­di­rec­tie reageert voor het eerst op motie wantrouwen door artsen: “Alle beslissin­gen zijn mee door hen genomen”

  Ann De Maere, algemeen directeur van het Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde, reageert voor het eerst op de motie van wantrouwen die de artsenvereniging tegen haar en tegen de voorzitter van de Raad van Bestuur heeft ingediend. “Die motie is ongegrond en schendt het imago van ons ziekenhuis als betrouwbare partner in fusiegesprekken”, zeggen De Maere en haar afdelingsdirecteurs. Hoe diep het conflict binnen het management van de kliniek wel zit, blijkt uit een mail die de directie dinsdagavond naar het personeel heeft verstuurd.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.