Foto Marlier
Volledig scherm
© Foto Marlier

Vijf medailles voor Recreanjuniores

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Cursisten van hét CVO maken achtergelaten fietsen weer rijklaar: “Goed voor de mobiliteit en kansen van mensen die het moeilijk hebben”
  PREMIUM

  Cursisten van hét CVO maken achtergela­ten fietsen weer rijklaar: “Goed voor de mobiliteit en kansen van mensen die het moeilijk hebben”

  Achtergelaten fietsen gaan in Oudenaarde niet langer naar een openbare verkoop of het containerpark, maar krijgen een nieuw ‘leven’. Daarvoor zorgen cursisten van het Centrum voor Volwassenenonderwijs hét CVO Pro. Een eerste lading is klaar. “Dit komt niet alleen de mobiliteit in de stad ten goede”, vindt mobiliteitsschepen Peter Simoens (Open Vld). Zijn collega van Sociale Zaken Mathieu Mas (CD&V), legt uit wie met de vernieuwde fietsen zal rijden.
  Oudenaarde