De burgemeesters Luc Vander Meeren (Wortegem-Petegem), Joop Verzele (Kruisem), Marnic De Meulemeester (Oudenaarde) en Philippe Willequet (Kluisbergen) en ook politiezonechef Joost Duhamel waren in quarantaine gezet na een vergaderig van het politiecollege.
Volledig scherm
De burgemeesters Luc Vander Meeren (Wortegem-Petegem), Joop Verzele (Kruisem), Marnic De Meulemeester (Oudenaarde) en Philippe Willequet (Kluisbergen) en ook politiezonechef Joost Duhamel waren in quarantaine gezet na een vergaderig van het politiecollege. © Foto's Ronny De Coster

Vier burgemeesters en politiechef mogen uit quarantaine

Oudenaarde/Kluisbergen/Kruisem/Wortegem-PetegemDe vier burgemeesters en de politiechef van de politiezone Vlaamse Ardennen moeten niet langer in coronaquarantaine. Uit testen blijkt dat ze niet met het virus zijn besmet.

 1. Oppositieraadslid Meirhaeghe (Groen): “Geen enkel speelplein in Oudenaarde is geschikt voor kinderen met een beperking”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Oppositie­raads­lid Meirhaeghe (Groen): “Geen enkel speelplein in Oudenaarde is geschikt voor kinderen met een beperking”

  Geen enkel speelplein in Oudenaarde is geschikt voor kinderen met een beperking. “Met een rolstoel kan je er meestal niet eens op, omdat de ondergrond bestaat uit zand of gras. En speeltuigen zijn helemaal niet aangepast voor kinderen met motorische problemen. Dat zegt Groen-oppositieraadslid Eric Meirhaeghe na eigen onderzoek. Schepen Peter Simoens (Open Vld) reageert verbaasd: “We kregen hierover nog nooit klachten, maar zulllen dit onderzoeken.”
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"