Het gerechtsgebouw in Oudenaarde
Volledig scherm
PREMIUM
Het gerechtsgebouw in Oudenaarde © GEDR

Vechtscheiding blijft ook na jaren aanslepen. Schadevergoeding en vier maanden cel gevraagd voor herhaalde belaging

OUDENAARDEVoor de correctionele rechtbank van Oudenaarde verscheen bedrijfsleider X.A. uit Zwalm op beschuldiging van belaging ten opzichte van dorpsgenoot K. V. M. Die laatste vermoedt immers dat X.A. hem en zijn huidige partner permanent volgt. De beide heren ontmoetten elkaar eerder ook al voor de rechter voor soortgelijke feiten.

 1. MIJN STAD. Stephan Coesens over zijn Oudenaarde: “Als 65-jarige pompier moet ik even snel de ladder op kunnen als een twintiger”
  PREMIUM

  MIJN STAD. Stephan Coesens over zijn Oudenaarde: “Als 65-jarige pompier moet ik even snel de ladder op kunnen als een twintiger”

  Hij werd geboren in Brakel, maar intussen woont Stephan Coesens al meer dan dertig jaar in Oudenaarde. Door zijn talloze engagementen in het verenigingsleven en lid van de brandweer behoort hij tot de bekendste inwoners van de stad. “Ik ben verknocht aan Oudenaarde, maar de helft van mijn hart ligt ook wel in zusterstad Coburg”, bekent Stephan.
  Oudenaarde
 2. Van Chalet de Goudkarper tot Route 46: in deze 6 restaurants ga je uit eten met de kids in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM

  Van Chalet de Goudkarper tot Route 46: in deze 6 restau­rants ga je uit eten met de kids in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  Op restaurant gaan met kinderen kan soms een uitdaging zijn. Niet elk kind lust alles en uren aan tafel blijven zitten is nu eenmaal niet iets wat je van hen kan verwachten. Gelukkig zijn er ook heel wat kindvriendelijke restaurants waar gezinnen met open armen ontvangen worden. Van Chalet de Goudkarper in Aalst tot Route 46 in Oudenaarde: in deze 6 restaurants kan je lekker uit eten met de kids in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen.
  Oudenaarde