Op een bijeenkomst van de organiserende jeugdvereniging kwamen enkele nieuwe vrijwilligers zich aanmelden om mee de schouders te zetten van de Valiezekoers.
Volledig scherm
Op een bijeenkomst van de organiserende jeugdvereniging kwamen enkele nieuwe vrijwilligers zich aanmelden om mee de schouders te zetten van de Valiezekoers. © DCRB/DVA

Valiezekoers komt volgend jaar terug: “Onze noodkreet maakte enorm veel reacties los”

MullemEr komt volgend jaar dan toch weer een Valiezekoers in Mullem. “Onze noodkreet over gebrek aan helpers heeft een pak mensen wakker geschud. Nieuwe vrijwilligers bieden zich aan om mee de schouders onder de organisatie te zetten”, zegt Sien Audoor, voorzitter van De Vliegende Arend.

  1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
    TV
    2

    ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

    ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.