In de Eerstelijnszone Vlaamse Ardennen heeft 35% van de bevolking al een boosterprik gekregen.
Volledig scherm
In de Eerstelijnszone Vlaamse Ardennen heeft 35% van de bevolking al een boosterprik gekregen. © Foto Ronny De Coster

Vaccinatiecentrum en callcenter sluiten tussen Kerstmis en Nieuwjaar: “Maar dat vertraagt vaccinatiecampagne niet”

Vlaamse ArdennenTussen kerst en nieuw sluiten de vaccinatiecentra in Oudenaarde en Ronse en het callcenter even de deuren.

 1. Van het Kasteel Breivelde tot het Liedtkasteel: Rond deze 7 kastelen in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen maak jij de mooiste wandel- en fietstochten
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van het Kasteel Breivelde tot het Liedtkas­teel: Rond deze 7 kastelen in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen maak jij de mooiste wandel- en fietstoch­ten

  Ga jij graag fietsen of wandelen en wil je graag iets nieuws proberen? Maak dan eens een fiets- of wandeltocht rond een plaatselijk kasteel. Zo geniet je niet alleen van een gezellige tocht maar snuif je ook nog eens wat lokale cultuur op. Van kasteel Breivelde in Zottegem tot het Liedtkasteel in Oudenaarde: Rond deze 7 kastelen in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen maak jij de mooiste wandel- en fietstochten.
 2. Waarom vergelijken we onze vaste kosten zo weinig? “Je kan er nochtans honderden euro’s mee besparen”
  Independer

  Waarom vergelij­ken we onze vaste kosten zo weinig? “Je kan er nochtans honderden euro’s mee besparen”

  Acht op de tien Belgen vergelijkt regelmatig de prijzen in de supermarkt. Amper de helft doet dat ook voor zijn vaste kosten zoals telecom, energie en verzekeringen. Het zijn nochtans essentiële uitgaven die jaarlijks duizenden euro’s uit ons budget happen. Independer.be wil één centraal platform worden om die vaste kosten op snelle en correcte manier te vergelijken.