Blijft het nog heel lang wachten op de tweede asfaltlaag, dan laat de stad de niveauverschillen aan de putdeksels en andere hoge randen beveiligen.
Volledig scherm
Blijft het nog heel lang wachten op de tweede asfaltlaag, dan laat de stad de niveauverschillen aan de putdeksels en andere hoge randen beveiligen. © Foto Ronny De Coster

Uitstel van twee weken of... twee maanden. Door corona en slecht weer duurt vernieuwing wegdek Heurnestraat langer

HeurneDe heropening van de Heurnestaat in Oudenaarde schuift enkel weken op. De werkzaamheden lopen volgens de stad vertraging op, omdat het te koud is om te asfalteren. Ook personeelsuitval bij de aannemer stuurt de planning in de war.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.