Blijft het nog heel lang wachten op de tweede asfaltlaag, dan laat de stad de niveauverschillen aan de putdeksels en andere hoge randen beveiligen.
Volledig scherm
Blijft het nog heel lang wachten op de tweede asfaltlaag, dan laat de stad de niveauverschillen aan de putdeksels en andere hoge randen beveiligen. © Foto Ronny De Coster

Uitstel van twee weken of... twee maanden. Door corona en slecht weer duurt vernieuwing wegdek Heurnestraat langer

HeurneDe heropening van de Heurnestaat in Oudenaarde schuift enkel weken op. De werkzaamheden lopen volgens de stad vertraging op, omdat het te koud is om te asfalteren. Ook personeelsuitval bij de aannemer stuurt de planning in de war.

 1. Martijn Wydaeghe zit exact één jaar naast Thierry Neuville. De Belgen gaan op zoek naar de wereldtitel in 2022
  autosport

  Martijn Wydaeghe zit exact één jaar naast Thierry Neuville. De Belgen gaan op zoek naar de wereldti­tel in 2022

  Exact een jaar geleden kreeg Martijn Wydaeghe uit Sint-Eloois-Winkel een telefoontje van vijfvoudig vicewereldkampioen rally Thierry Neuville of hij meteen als corijder kon instappen. Neuville nam immers afscheid van Nicolas Gilsoul en had op enkele dagen van de start van het WK 2021 een nieuwe ‘co’ nodig. Ondertussen zijn we een jaar verder en staat Wydaeghe voor de start van zijn tweede seizoen in het WK met Hyundai én met Thierry Neuville, volgende week met de Monte-Carlo.
 2. Bezoekersregeling AZ Oudenaarde maakt patiënte en familie wanhopig: “Moeder ligt nog maanden in ziekenhuis, maar moet voor heel die periode één zoon of dochter kiezen die haar bezoekt”
  PREMIUM
  Oudenaarde/Asper

  Bezoekers­re­ge­ling AZ Oudenaarde maakt patiënte en familie wanhopig: “Moeder ligt nog maanden in ziekenhuis, maar moet voor heel die periode één zoon of dochter kiezen die haar bezoekt”

  De strenge bezoekersregeling in het Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde maakt patiënte Orpha Torck (73) uit Asper en haar familie zo wanhopig, dat ze tegen de kliniek een klacht hebben ingediend. “Het is toch onmenselijk dat onze moeder uit heel haar familie maar één persoon mag kiezen die haar de komende maanden kan bezoeken", getuigt dochter Chantal.