Camille Dhont is top op de affiche.
Volledig scherm
Camille Dhont is top op de affiche. © DPG Media

Time 2 Shine: de allereerste fuif in anderhalf jaar in de Qubus

OudenaardeIn de evenementenhal De Qubus is Oudenaarde vindt op vrijdag 1 oktober de eerst fuif plaats sinds anderhalf jaar. Time 2 Shine heet het feest met zangeres Camille, Mandy, Lester Williams, 5Napback, Lennert Wolfs & Replay

 1. Pamperbank zamelt ongebruikte luiers in voor kwetsbare gezinnen: “5.000 luiers heb je nodig per kind”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Pamperbank zamelt ongebruik­te luiers in voor kwetsbare gezinnen: “5.000 luiers heb je nodig per kind”

  Op verschillende locaties in Oudenaarde zijn voortaan inzamelboxen voor ongebruikte luiers te vinden. Wie een overschotje heeft kan dat voortaan deponeren in de box op drie inzamelpunten in Oudenaarde. Het Huis van het Kind verdeelt ze onder kwetsbare gezinnen. “De aankoop van luiers neemt een grote hap in het budget van gezinnen”, beseft schepen Mathieu Mas (CD&V). Hij en Dorien Fostier van het Huis van het Kind leggen uit hoe je kan helpen, voor wie de luiers bestemd zijn en hoeveel ze gaan kosten.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!