Op deze plek verhuurt The Outsider normaal de kajaks. In de achtergrond loopt de Ourthe.
Volledig scherm
Op deze plek verhuurt The Outsider normaal de kajaks. In de achtergrond loopt de Ourthe. © RV

The Outsider uit Oudenaarde ziet ravage in zijn vestigingen in de Ardennen: “Dertig jaar bezig, maar dit heb ik nooit eerder meegemaakt”

OUDENAARDE/HAMOIRDe vestigingen in de Ardennen van The Outsider staan helemaal onder water. Zaakvoerder Hendrik Vandermarliere, die op de Donkvijver in Oudenaarde zijn thuisbasis heeft, kan enkel de schade aanschouwen en afwachten. “We dachten dat we veilig waren”, zucht hij.

  1. Kunstenaar Johan Tahon (55) blij verrast met bezoek van koning Filip: “Wat een eer dat hij puur voor de tentoonstelling naar Oudenaarde komt”
    PREMIUM
    Oudenaarde/Zwalm

    Kunstenaar Johan Tahon (55) blij verrast met bezoek van koning Filip: “Wat een eer dat hij puur voor de tentoon­stel­ling naar Oudenaarde komt”

    Kunstenaar Johan Tahon (55) reageert uitermate blij op het nieuws dat koning Filip volgende week dinsdag naar Oudenaarde komt om in het MOU museum de tentoonstelling “Universus” te bezoeken. “Ik ga hem zeker ook eens meenemen naar de kleine Markt om het beeld Universus te tonen, dat zijn broer prins Laurent in 1999 heeft ingehuldigd”, reageert de kunstenaar. De tentoonstelling in het MOU wordt wegens groot succes ook verlengd.