Katy Dekeyser vult de foodautoomaat twee keer per dag aan
Volledig scherm
PREMIUM
Katy Dekeyser vult de foodautoomaat twee keer per dag aan © Foto Ronny De Coster

Thaise maaltijden voortaan af te halen in automaat langs N60: “We vullen twee keer per dag verse gerechtjes aan”

Oudenaarde/LeupegemNa het werk met een verse Thaise maaltijd thuis komen, dat kan voortaan als je even halt houdt langs de N60 in Leupegem. Op het parkeerterrein van Alvis Depannage heeft Katy Dekeyser een foodautomaat geplaatst, waarin ze Thaise gerechten aanbiedt.

 1. Er is nog hoop voor AZ Oudenaarde ondanks slechte cijfers en grote spanningen: “Meer patiënten moeten voor ons ziekenhuis kiezen”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Er is nog hoop voor AZ Oudenaarde ondanks slechte cijfers en grote spanningen: “Meer patiënten moeten voor ons ziekenhuis kiezen”

  Het voortbestaan van het Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde is in gevaar. Het hoge woord kwam eruit woensdagavond tijdens een spoedvergadering van de OCMW-raad. Het ziekenhuis telt te veel lege bedden en te weinig inwoners uit de regio kiezen voor het AZO. Nochtans is alle hoop nog niet verloren, maar er is een pak werk aan de winkel om de situatie om te buigen.
 2. Beloftevolle voetballer Jochen (23) vecht tegen lymfeklierkanker, papa begint steunactie: “Ik twijfelde om zijn verhaal naar buiten te brengen, maar de respons is énorm”
  PREMIUM
  OUDENAARDE/MAARKEDAL/GAVERE/HOREBEKE

  Beloftevol­le voetballer Jochen (23) vecht tegen lymfeklier­kan­ker, papa begint steunactie: “Ik twijfelde om zijn verhaal naar buiten te brengen, maar de respons is énorm”

  Hij keek uit naar een job, droomde van een vast stekje voor hem en zijn vriendin én zijn voetbalcarrière zat stevig in de lift. Net op het moment dat zijn volwassen leven een vlucht zou nemen, krijgt de beloftevolle voetballer Jochen Van Wambeke (23) van dokters een hard verdict: hij staat voor een zware strijd tegen de ziekte van Hodgkin, een vorm van lymfeklierkanker. Maar hij staat er niet alleen voor.
 3. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).