Vaccinatiecentrum De Qubus in Oudenaarde. Anders dan COC in Ronse maar toch ook weer niet.
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum De Qubus in Oudenaarde. Anders dan COC in Ronse maar toch ook weer niet. © Foto Ronny De Coster

Te grote verschillen in vaccinatiegraad in Vlaamse Ardennen: “We zoeken mensen die anderen kunnen overtuigen toch hun prik te halen”

OUDENAARDE/RONSEDe vaccinatiezone Vlaamse Ardennen gaat inwoners inzetten om anderen te overtuigen toch hun prik te laten zetten. Geert Naudts, coördinator van de vaccinatiecampagne van De Qubus in Oudenaarde en van COC in Ronse, voert het systeem in nadat bleek dat er grote verschillen zitten in de vaccinatiegraad in de regio. “We zoeken mensen die dorpsgenoten gemakkelijk kunnen bereiken.”

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).