Studenten kunnen binnenkort weer terecht in het Jeugdcentrum Jotie
Volledig scherm
Studenten kunnen binnenkort weer terecht in het Jeugdcentrum Jotie © Foto Ronny De Coster

Studenten kunnen opnieuw blokken in Jeugdcentrum Jotie

OudenaardeStudenten die voor het blokken liever niet eenzaam op hun kamer zitten, kunnen vanaf half december terecht in het blokhuis in Oudenaarde.

 1. Bezoekersregeling AZ Oudenaarde maakt patiënte en familie wanhopig: “Moeder ligt nog maanden in ziekenhuis, maar moet voor heel die periode één zoon of dochter kiezen die haar bezoekt”
  PREMIUM
  Oudenaarde/Asper

  Bezoekers­re­ge­ling AZ Oudenaarde maakt patiënte en familie wanhopig: “Moeder ligt nog maanden in ziekenhuis, maar moet voor heel die periode één zoon of dochter kiezen die haar bezoekt”

  De strenge bezoekersregeling in het Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde maakt patiënte Orpha Torck (73) uit Asper en haar familie zo wanhopig, dat ze tegen de kliniek een klacht hebben ingediend. “Het is toch onmenselijk dat onze moeder uit heel haar familie maar één persoon mag kiezen die haar de komende maanden kan bezoeken", getuigt dochter Chantal.
 2. Eerste rit van Baloise Belgium Tour komt aan in Louise-Marie: “Opnieuw een unieke kans om Maarkedal in de spotlights te zetten”
  MAARKEDAL

  Eerste rit van Baloise Belgium Tour komt aan in Loui­se-Ma­rie: “Opnieuw een unieke kans om Maarkedal in de spotlights te zetten”

  Net zoals vorig jaar is Maarkedal ook nu weer aankomstplaats van een rit in de Baloise Belgium Tour, zeg maar de Ronde van België voor wielrenners. “Het kostenplaatje is met 32.100 euro wel hoger dan vorig jaar maar de return die we krijgen is onbetaalbaar”, zegt schepen van Sport Filip Meirhaeghe (Open Vld). Woensdag 15 juni staat al met stip genoteerd in menig agenda.