Toen Ganshoren tien minuten voor de rust op voorsprong klom besefte KSVO-trainer Stefan Leleu dat het bekeravontuur zou eindigen.
Volledig scherm
Toen Ganshoren tien minuten voor de rust op voorsprong klom besefte KSVO-trainer Stefan Leleu dat het bekeravontuur zou eindigen. © Geert De Rycke

Stefan Leleu over bekeruitschakeling Oudenaarde en coronadreiging: “Alle spelers worden deze week uit voorzorg getest”

Tweedenationaler KSV Oudenaarde werd door FC Ganshoren, een club uit de Waalse tweede nationale, kansloos uit de Beker van België gegooid. Na negentig minuten stond een 4-0 op het scorebord. Wat betekent dat de geelhemden zaterdagavond uit bij Gullegem aan de reguliere competitie kunnen beginnen.

  1. Marc de Bel schrijft na 12 jaar nieuwe Blinker: “Kinderen vragen me om hun boek te signeren dat ik 30 jaar geleden al voor hun vader signeerde”
    PREMIUM

    Marc de Bel schrijft na 12 jaar nieuwe Blinker: “Kinderen vragen me om hun boek te signeren dat ik 30 jaar geleden al voor hun vader signeerde”

    Hij wist wel dat sommige mensen blij zouden zijn met het nieuws dat er na twaalf jaar een nieuw Blinker-boek verschijnt. “Maar zóveel? Ik word gewoon overspoeld door reacties!” glundert schrijver Marc de Bel. “Zowel kinderen als hun ouders bleven maar aandringen op een nieuw verhaal, dat ik dacht: godverdikke, waarom niet?”