Alle recreatieve baden en zones gaan vrijdag weer open.
Volledig scherm
Alle recreatieve baden en zones gaan vrijdag weer open. © Foto Ronny De Coster

Sportoase heropent alle recreatieve zones in zwembad in Oudenaarde

OudenaardeIn het zwembad in Oudenaarde heropenen vrijdag de glijbanen en andere recreatieve zwemzones. “Na een onderbreking van een maand zal het volledige belevingsaanbod opnieuw beschikbaar zijn. Hier kijken veel van onze klanten al lang naar uit”, zegt algemeen directeur Michaël Schouwaerts.

 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 2. School verhuurt schilderijen van leerlingen met een beperking: “Dit brengt hun talenten onder de aandacht en verhoogt hun gevoel van zelfwaarde”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  School verhuurt schilderij­en van leerlingen met een beperking: “Dit brengt hun talenten onder de aandacht en verhoogt hun gevoel van zelfwaarde”

  Bernardusdriesprong, een school voor leerlingen met een beperking, start met een opmerkelijk kunstproject: horeca-uitbaters, bedrijven en bij uitbreiding iedereen die interesse heeft, kunnen intekenen op een kunstabonnement en zo drie keer per jaar een ander schilderij in huis halen. De kunstenaars zijn leerlingen van de school. Ook kunstenaar Herr Seele neemt deel.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.