Het advocatenkoppel G.D.B en S.M in betere tijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het advocatenkoppel G.D.B en S.M in betere tijden. © Foto Frank Eeckhout

Sjoemelende curator veroordeeld voor jarenlange fraude met dossiers van faillissementen: 1.300 gedupeerden

OUDENAARDE/GERAARDSBERGENDe correctionele rechtbank in Oudenaarde heeft drie maanden later dan voorzien een vonnis geveld in het dossier van curator Guy D.B. Die is schuldig bevonden aan de verduistering van meer dan vijf miljoen euro en krijgt daarvoor vijf jaar gevangenis, een boete van 8.000 euro en de verbeurdverklaring van alle verduisterde gelden. De man maakte talloze slachtoffers, probeerde bewijzen te laten verdwijnen en leidde een opvallend luxeleven.

  1. Steenbakkerij Vande Moortel start met opvullen van kleiputten: “Na ontginnging streven we nu naar aantrekkelijk stuk natuur”
    PREMIUM
    Oudenaarde

    Steenbakke­rij Vande Moortel start met opvullen van kleiputten: “Na ontginn­ging streven we nu naar aantrekke­lijk stuk natuur”

    Steenbakkerij Vande Moortel start deze week met de werkzaamheden voor de transformatie van de voormalige ontginningsput rechtover het bedrijf aan de rechteroever van de Schelde. Binnen acht jaar moet daar een gloednieuw natuurgebied liggen, waar toeristen uit alle hoeken mogen uitwaaien en de fauna en flora rustig hun ding kunnen doen.