Schooldirectie reageert met afschuw op beelden van gaybashing in Oudenaarde: “Niemand verdient het om te worden aangepakt om wie of wat hij is”

OudenaardeHet brutale geval van gaybashing maandagavond in Oudenaarde heeft een storm van verontwaardiging opgewekt. “De feiten laten een zeer zware indruk achter op de leerlingen en leerkrachten van onze school”, zegt Ann Van Landuyt, directrice van het GO! Atheneum Oudenaarde, waar zowel het slachtoffer als de vermoedelijke daders schoollopen. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Verkiezingsbelofte maakt schuld: Vlaams Parlementslid Joris Nachtergaele lanceert gratis boomplantactie
  MAARKEDAL

  Verkie­zings­be­lof­te maakt schuld: Vlaams Parlements­lid Joris Nachtergae­le lanceert gratis boom­plantac­tie

  Vlaams Parlementslid en burgemeester van Maarkedal Joris Nachtergaele (N-VA) organiseert op zaterdag 23 oktober 2021 een boomplantactie. Iedereen kan op die dag gratis jonge eiken afhalen om in de tuin te planten of een stuk grond te bebossen. Op die manier komt Joris Nachtergaele zijn verkiezingsbelofte uit 2019 na. Toen beloofde hij om per voorkeurstem een boom te planten.