Vandecasteele
Volledig scherm
© Vandecasteele

Ruim 13% rijdt te snel door zone 30 in Remparden

OudenaardeRemparden is in Oudenaarde de straat met zone 30 waar procentueel gezien de meeste overtredingen gebeuren. Dat was alvast de jongste twee weken het geval.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Gemeentebestuur heeft cruciaal overleg over Sportpark Kortekeer: “Als jeugdvoetbal wegtrekt uit Maarkedal, wordt project on hold gezet”
  MAARKEDAL

  Gemeentebe­stuur heeft cruciaal overleg over Sportpark Kortekeer: “Als jeugdvoet­bal wegtrekt uit Maarkedal, wordt project on hold gezet”

  In de gemeenteraadszitting eerder deze week, kondigde schepen van Sport Filip Meirhaeghe (Open VLD) aan dat hij op 3 februari samenzit met het Agentschap Natuur en Bos over de toekomst van het project Sportpark Kortekeer. “Als dat negatief uitdraait, zullen we de centen die daarvoor opzij zijn gezet bevriezen”, kondigde hij aan.
 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Freddy Loix en Pieter Tsjoen aan de start van de 90ste editie van de Monte-Carlo: “We zijn nog steeds ambitieus”
  AUTOSPORT

  Freddy Loix en Pieter Tsjoen aan de start van de 90ste editie van de Mon­te-Car­lo: “We zijn nog steeds ambitieus”

  De troepen van Pieter Tsjoen zijn goed vertegenwoordigd in Monaco, waar de eerste WK-rally van het seizoen traditioneel op de kalender staat. In de kleuren van PTR, het team van de Oost-Vlaamse rallyman en ondernemer Pieter Tsjoen, zien we twee wagens: een Skoda Fabia Evo voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen zelf en een Renault Clio RS Line voor Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx. Beide teams hebben al ervaring in de legendarische Monte Carlo en vertrekken dus met een zekere ambitie.