Foto Ronny De Coster
Volledig scherm
PREMIUM
© Foto Ronny De Coster

Raadslid slaat alarm: “Meer actie nodig tegen stijgend drugsgebruik in Oudenaarde”

Oudenaarde“De stad Oudenaarde en de lokale politie moeten nog meer aandacht hebben voor de drugsproblematiek in de stad”, vindt oppositieraadslid Dagmar Beernaert (Vooruit). De politica kijkt dan vooral richting Markt en Liedtspark, waar jongeren volgens haar almaar meer met drugs in contact komen.

  1. Arbeidsauditeur slaat met blozende wangen alarm over schrijnende toestand in zijn eigen arbeidsrechtbank: “Rolstoelgebruikers geraken zittingzaal niet meer in”
    PREMIUM
    OUDENAARDE

    Arbeidsau­di­teur slaat met blozende wangen alarm over schrijnen­de toestand in zijn eigen arbeids­recht­bank: “Rolstoel­ge­brui­kers geraken zitting­zaal niet meer in”

    Wie voor een geschil naar de arbeidsrechtbank in Oudenaarde moet, geraakt er met een rolstoel niet meer binnen en al zeker niet in de zittingzaal. “Onze lift is al meer dan twee maanden stuk en niemand weet wanneer en of ze ooit gerepareerd wordt, want het water sijpelt hier door het dak”, alarmeert arbeidsauditeur Jan Vermeir met een gevoel van plaatsvervangende schaamte.