Dit ziet raadslid Van Steenbrugge liever niet meer in de zeer nabije toekomst: verlichte openbare gebouwen en winkels in tijden van energieschaarste.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit ziet raadslid Van Steenbrugge liever niet meer in de zeer nabije toekomst: verlichte openbare gebouwen en winkels in tijden van energieschaarste. © Ronny De Coster

Raadslid André Van Steenbrugge herhaalt besparingsvoorstel op nachtelijke elektriciteit: “Gaan we echt wachten tot het ons wordt opgelegd?”

OUDENAARDEVooruit-gemeenteraadslid André Van Steenbrugge stelde jaren geleden al voor om te besparen op de nachtelijke verlichting van winkels. “Mijn voorstel werd toen weggelachen. Nu legt men in onze buurlanden dit soort maatregelen op aan steden en gemeenten.”

  1. Discussie tussen stad, gewest en aannemer: moet pas vernieuwde Graaf Van Landaststraat in Eine weer open om bult uit wegdek te halen? En wie betaalt?
    PREMIUM
    Oudenaarde/Eine

    Discussie tussen stad, gewest en aannemer: moet pas vernieuwde Graaf Van Landast­straat in Eine weer open om bult uit wegdek te halen? En wie betaalt?

    Wat is er fout gelopen bij de heraanleg van de Graaf van Landaststraat in Eine, waardoor er in het wegdek een grote bult is ontstaan? Die vraag is momenteel voer voor discussie tussen de stad, gewest en de aannemer. Moet de straat weer open om het asfalt toch nog effen te krijgen? En wie betaalt dan de rekening om de intussen berucht geworden ‘molshoop van Eine’ weg te krijgen?