Onder meer de oevers van de Schelde kri
Volledig scherm
Onder meer de oevers van de Schelde kri © Repro DCRB

Personeel groendienst plant massaal bomen, struiken en bloemen

OudenaardePersoneel van de stad is volop in de weer met het aanplanten van meer groen. “We investeren om elk jaar meer natuur in de stad te brengen”, zegt schepen John Adam (Open Vld).

 1. Zo VeloVeilig is Oudenaarde: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  oudenaarde

  Zo VeloVeilig is Oudenaarde: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Oudenaarde hebben 143 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Wordt Oudenaarde een échte fietsstad, ontwarren ze de verkeersknoop en wanneer zwemmen we in de Donk?
  PREMIUM
  OUDENAARDE

  BELOOFD IS BELOOFD. Wordt Oudenaarde een échte fietsstad, ontwarren ze de verkeers­knoop en wanneer zwemmen we in de Donk?

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Oudenaarde, die zich profileert als dé wielerstad. Maar krijgt ook de dagelijkse fietser de wind in de rug en vooral een prominente plaats in het verkeer? En zullen inwoners ooit kunnen plonzen in de Donk?