Ondanks het sneuvelen van 80 betaalde parkeerplaatsen op de Markt, blijft parkeren op parking Meerspoort gratis.
Volledig scherm
Ondanks het sneuvelen van 80 betaalde parkeerplaatsen op de Markt, blijft parkeren op parking Meerspoort gratis. © Foto Ronny De Coster

Parking Meerspoort blijft gratis

OUDENAARDEJe auto achterlaten op het parkeerterrein Meerspoort nabij de Minderbroedersstraat in Oudenaarde blijft gratis. "De hertekening van de Markt tot een plein met minder plaatsen voor auto's heeft geen parkeerprobleem veroorzaakt en ook de randparkings zijn niet overbelast", zegt schepen Lieven Cnudde (CD&V).

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Ronde vraagt ‘een berg respect’ voor politie en signaalgevers: “Steeds meer wangedrag, steeds minder waardering”
  PREMIUM

  Ronde vraagt ‘een berg respect’ voor politie en signaalge­vers: “Steeds meer wangedrag, steeds minder waardering”

  Omdat politieagenten en signaalgevers bij wielerwedstrijden alsmaar meer te maken krijgen met ongepast gedrag van pretbedervers, vraagt de organisatie van de Ronde van Vlaanderen dit jaar uitdrukkelijk meer respect. De politie zal zondag 2 april ook meer dan anders optreden tegen snelheidsovertreders én er komt een ludieke actie om verantwoord om te gaan met alcohol in het verkeer.
  Oudenaarde