Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

Oud papier en karton in verschillende straten blijven staan: “Ophaling gebeurt maandag”

ZottegemHet is vrijdag in Zottegem een beetje foutgelopen bij de ophaling van oud papier en karton. 

 1. Ronse gaat in tegen Voetbalbond en houdt stadion gesloten voor match na coronabesmetting bij spelers: “Enige juiste beslissing voor volksgezondheid”
  PREMIUM
  RONSE/OUDENAARDE

  Ronse gaat in tegen Voetbal­bond en houdt stadion gesloten voor match na coronabe­smet­ting bij spelers: “Enige juiste beslissing voor volksge­zond­heid”

  De voetbalwedstrijd tussen FC Lindsay Cleaning Ronse en Racing Mater die zaterdag op de kalender stond, is uitgesteld nadat het stadsbestuur van Ronse weigerde om de stedelijke accommodatie ter beschikking te stellen. Bij de thuisploeg waren er na de training van woensdagavond besmettingen met COVID-19 vastgesteld. De Belgische Voetbalbond had eerder laten weten dat de match wel gewoon moest doorgaan. “Maar er trainen en spelen ook andere teams op ’t Rosco.”
 2. Vakbonden protesteren aan De Meerspoort tegen mogelijke privatisering van de zorg: “Nefast voor de werkdruk en de kwaliteit”
  Oudenaarde

  Vakbonden proteste­ren aan De Meerspoort tegen mogelijke privatise­ring van de zorg: “Nefast voor de werkdruk en de kwaliteit”

  De vakbonden voeren vandaag onder meer aan het WZC De Meerpoort in Oudenaarde actie tegen het privatiseringsdecreet waarover het Vlaams parlement vermoedelijk op 6 oktober stemt. “De privatisering en commercialisering van de openbare zorg zijn nadelig voor de kwaliteit van de zorgverlening en voor de werkdruk bij het personeel”, klinkt het.