De centrummanager moet de handelaarsvereniging Oudenaarde Winkelstad (OWS) begeleiden bij promotieacties zoals Winterwarmte.
Volledig scherm
De centrummanager moet de handelaarsvereniging Oudenaarde Winkelstad (OWS) begeleiden bij promotieacties zoals Winterwarmte. © Ronny De Coster

Nieuwe centrummanager in Oudenaarde krijgt bruto-jaarloon van 50.000 euro voor werkweken van 12 uur

Het stadsbestuur van Oudenaarde gaat op zoek naar een nieuwe centrummanager. En die mag 10.000 euro meer kosten dan de vorige. “50.000 euro bruto per jaar om 12 uur per week te werken. Dat is toch wel een heel royale vergoeding ”, reageert sp.a-gemeenteraadslid André Vansteenbrugge beduusd.

0 reacties

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Wordt Oudenaarde een échte fietsstad, ontwarren ze de verkeersknoop en wanneer zwemmen we in de Donk?
  PREMIUM
  OUDENAARDE

  BELOOFD IS BELOOFD. Wordt Oudenaarde een échte fietsstad, ontwarren ze de verkeers­knoop en wanneer zwemmen we in de Donk?

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Oudenaarde, die zich profileert als dé wielerstad. Maar krijgt ook de dagelijkse fietser de wind in de rug en vooral een prominente plaats in het verkeer? En zullen inwoners ooit kunnen plonzen in de Donk?
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 1. Zo VeloVeilig is Oudenaarde: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  oudenaarde

  Zo VeloVeilig is Oudenaarde: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Oudenaarde hebben 143 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.