ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Nieuwe belasting op huizen die wel gebruikt, maar niet bewoond zijn in Oudenaarde

OudenaardeWie in Oudenaarde een huis bezit en het wel gebruikt, maar niet bewoont of verhuurt aan een persoon die er gedomicilieerd is, moet daarvoor voortaan een belasting betalen. Het gaat onder meer over woningen die gebruikt worden als tweede verblijf, panden die (tijdelijk) worden bewoond door buitenlandse arbeiders en sommige vakantiewoningen.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Wordt Oudenaarde een échte fietsstad, ontwarren ze de verkeersknoop en wanneer zwemmen we in de Donk?
  PREMIUM
  OUDENAARDE

  BELOOFD IS BELOOFD. Wordt Oudenaarde een échte fietsstad, ontwarren ze de verkeers­knoop en wanneer zwemmen we in de Donk?

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Oudenaarde, die zich profileert als dé wielerstad. Maar krijgt ook de dagelijkse fietser de wind in de rug en vooral een prominente plaats in het verkeer? En zullen inwoners ooit kunnen plonzen in de Donk?