Volledig scherm
© Ronny De Coster

Niemand had gedronken, maar wel 38 chauffeurs met gsm achter het stuur betrapt bij verkeerscontroles

Oudenaarde/Kluisbergen/Kruisem/Wortegem-PetegemDe politie hield deze week verkeerscontroles in Oudenaarde, Kluisbergen, Kruisem en Wortegem-Petegem en betrapte daarbij vooral veel chauffeurs die reden met de gsm in de hand. Ook niet gebruikte veiligheidsgordels en onverzekerde auto’s leverden veel processen-verbaal op.

 1. Thais restaurant Taste & Flavor wordt een food boutique: “Eten bestellen of gewoon kiezen in de koeltoog of automaat”
  Oudenaarde

  Thais restaurant Taste & Flavor wordt een food boutique: “Eten bestellen of gewoon kiezen in de koeltoog of automaat”

  Het bekende Thaise restaurant Taste & Flavor aan de Markt in Oudenaarde is als gevolg van de coronacrisis omgeschakeld naar een heel andere formule. Het restaurant is een food boutique geworden. “Je bestelt maaltijden of loopt gewoon binnen en kiest uit onze koeltoog. En ook in de automaat zitten elke dag verse gerechten”, toont zaakvoerster Katy Dekeyser.
 2. Fietsenmaker Geert (59) overleeft langverwachte harttransplantatie niet: “Papa keek zo uit naar dat nieuw hart. Het is gewoon niet eerlijk”
  PREMIUM
  Ronse/Oudenaarde/Anzegem

  Fietsenma­ker Geert (59) overleeft langver­wach­te harttrans­plan­ta­tie niet: “Papa keek zo uit naar dat nieuw hart. Het is gewoon niet eerlijk”

  Eind vorige week kreeg Geert Dhondt uit Ronse (59) het telefoontje waar hij al zo lang op wachtte: er was eindelijk een donorhart voor hem gevonden. De fietsenmaker uit Oudenaarde haastte zich naar het ziekenhuis, maar de operatie slaagde helaas niet. “Ik had nog gezegd: zie dat je je erdoor slaat, hé. Laat ons niet achter”, vertelt zijn dochter Charlotte. Ook bij BartBikes in Anzegem, waar Geert werkte, is de verslagenheid groot.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter