De stad betaalt aan Sportoase jaarlijks een gebruiksrecht van 1,25 miljoen euro. "Die subsidie moet omlaag", vindt oppositieraadslid Dagmar Beernaert (Vooruit)
Volledig scherm
De stad betaalt aan Sportoase jaarlijks een gebruiksrecht van 1,25 miljoen euro. "Die subsidie moet omlaag", vindt oppositieraadslid Dagmar Beernaert (Vooruit) © Foto Ronny De Coster

Na hogere tarieven in het zwembad: “Stad moet jaarlijkse subsidie aan Sportoase verminderen”

OudenaardeOppositieraadslid Dagmar Beernaert (Vooruit) wil dat het stadsbestuur van Oudenaarde de jaarlijkse subsidie aan zwembaduitbater Sportoase terugschroeft. Ze legt de zaak voor op de komende gemeenteraad.

  1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
    TV

    STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

    Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!