N60 in Eine afgesloten na verkeersongeval nabij rotonde

EineDoor een verkeersongeval hebben politie en brandweer vrijdagavond rond 23.30 uur in Eine de gewestweg N60 in de richting Oudenaarde afgesloten voor alle verkeer.

 1. Davy Joye (Synergie Oudenaarde) voor duel tegen leider Erwetegem: “Proberen de drie bonuspunten nog te pakken”
  minivoetbal eerste nationale

  Davy Joye (Synergie Oudenaarde) voor duel tegen leider Erwetegem: “Proberen de drie bonuspun­ten nog te pakken”

  ‘Super Friday’ in het minivoetbal. Synergie Domino Oudenaarde, nummer twee in de stand neemt het op tegen competitieleider Indulek Doltcini Erwetegem. Oudenaarde verloor enkel op de eerste speeldag, Erwetegem is met een 35 op 39 aan een indrukwekkende reeks bezig. Kan Synergie Domino Oudenaarde voor spanning zorgen in de strijd om de drie bonuspunten? We vroegen het aan Davy Joye, speler-coach van Synergie.
 1. Steenbakkerij Vande Moortel start met opvullen van kleiputten: “Na ontginnging streven we nu naar aantrekkelijk stuk natuur”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Steenbakke­rij Vande Moortel start met opvullen van kleiputten: “Na ontginn­ging streven we nu naar aantrekke­lijk stuk natuur”

  Steenbakkerij Vande Moortel start deze week met de werkzaamheden voor de transformatie van de voormalige ontginningsput rechtover het bedrijf aan de rechteroever van de Schelde. Binnen acht jaar moet daar een gloednieuw natuurgebied liggen, waar toeristen uit alle hoeken mogen uitwaaien en de fauna en flora rustig hun ding kunnen doen.