N-VA Oudenaarde
Volledig scherm
© N-VA Oudenaarde

N-VA Oudenaarde kiest nieuw bestuur en noemt nu al strijdpunten voor gemeenteraadsverkiezingen van 2024

OudenaardeN-VA Oudenaarde heeft Piet De Loof unaniem herverkozen als voorzitter van de partij. De herverkozen leider noemt meteen drie strijdpunten waarmee zijn partij in 2024 naar de stembus trekt.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Van een ‘Piet Piraat’-show tot een paaseierenloop: met deze 10 tips haal jij alles uit de paasvakantie in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM

  Van een ‘Piet Pi­raat’-show tot een paaseieren­loop: met deze 10 tips haal jij alles uit de paasvakan­tie in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  De paashaas ontwaakt stilaan uit zijn winterslaap en maakt zich klaar voor een paasvakantie vol leuke activiteiten. Heb jij nog geen plannen voor tijdens de vakantie? Dan helpen wij je op weg met deze 10 tips. Van een ‘Piet Piraat’-show in Ninove tot een paaseierenloop in Kruisem: met deze activiteiten in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen verveel je je geen seconde.
  Oudenaarde
 3. Duizenden enthousiastelingen trotseren weer en wind tijdens Ronde voor wielertoeristen: gouverneur Oost-Vlaanderen steekt seingevers hart onder de riem

  Duizenden enthousias­te­lin­gen trotseren weer en wind tijdens Ronde voor wielertoe­ris­ten: gouverneur Oost-Vlaanderen steekt seingevers hart onder de riem

  We Ride Flanders, de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen, trok zich deze ochtend op gang vanop de Markt in Brugge. Door hondenweer ploeteren de dappere flandriens richting over de hellingen in de Vlaamse Ardennen richting de aankomstlijn in Oudenaarde. De renners die deelnamen aan de kortere trajecten druppelen ondertussen binnen.
  Oudenaarde