Een beeld dat we dit jaar op de Koppenberg alvast niet te zien krijgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld dat we dit jaar op de Koppenberg alvast niet te zien krijgen. © Ronny De Coster

Met 16.000 op het parcours zit er niet in: ook Ronde van Vlaanderen voor Wielertoeristen hangt aan zijden draadje

Vlaamse ArdennenKan de Ronde voor Wielertoeristen nog doorgaan, nu bekend is geraakt, dat op de dag van de Ronde geen publiek naar de hellingen van het parcours mag? De organisatie hangt aan een zijden draadje, zo blijkt.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Hellingen van de Ronde worden afgesloten, organisator roept op: “Blijf thuis en kijk vanuit je zetel”
  PREMIUM
  Ronde van Vlaanderen

  Hellingen van de Ronde worden afgesloten, organisa­tor roept op: “Blijf thuis en kijk vanuit je zetel”

  Honderden wielersupporters die de renners naar boven schreeuwen, zoals in de Tour: dat gaan we tijdens de Ronde van Vlaanderen niet zien. De reden is simpel: alle burgemeesters in de Vlaamse Ardennen hebben nu al besloten om geen publiek op de hellingen toe te laten. Zelfs organisator Flanders Classics roept op: “Blijf thuis en volg de koers op tv.”
 1. Zoo in Denemarken nodigt kerstman uit in glazen bubbel
  Play

  Zoo in Denemarken nodigt kerstman uit in glazen bubbel

 2. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered