Applaus voor het gouden koppel!
Volledig scherm
Applaus voor het gouden koppel! © Ronny De Coster

Meester Marc en juf Monique uit Heurne zijn halve eeuw getrouwd

In zaal Molenhuis in Eine vierden Marc Santens en Monique Dhaenens hun vijftigste huwelijksverjaardag. Marc en Monique zijn bekende streekgenoten: beiden hebben een carrière als onderwijzer achter de rug en zijn nog heel actief in het verenigingsleven.

0 reacties

 1. Terwijl premier Alexander De Croo (Open Vld) telewerk verplicht, vergadert zijn eigen gemeenteraad in Brakel ook vanavond nog fysiek: “Coronaveilig en veel kwalitatiever dan babbelen tegen schermpjes”
  PREMIUM
  Brakel

  Terwijl premier Alexander De Croo (Open Vld) telewerk verplicht, vergadert zijn eigen gemeente­raad in Brakel ook vanavond nog fysiek: “Coronavei­lig en veel kwalitatie­ver dan babbelen tegen schermpjes”

  “Neen, in Brakel schakelen wij niet over op een digitale gemeenteraad”, houdt Stefaan Devleeschouwer, burgemeester en aanvoerder van de liberale meerderheid er vol ondanks protest en zelfs een klacht van de oppositie. Dat Alexander De Croo, federaal premier (én Brakels gemeenteraadslid) zo fel aanstuurt op telewerken, doet daarbij ook niet ter zake, vindt Devleeschouwer.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken