Sommige sluikstorters hebben wel héél veel lef.
Volledig scherm
Sommige sluikstorters hebben wel héél veel lef. © Ronny De Coster

Meer dan 600 jongeren van 15 verenigingen ruimen volgend weekend Oudenaarde op

Vijftien Oudenaardse jeugdbewegingen- en verenigingen, ofwel zeshonderd jongeren en sympathisanten, ruimen in het weekend van 27 en 28 april Oudenaarde en deelgemeenten op. Het initiatief komt van Jeugdraad Oudenaarde. “Het is de eerste keer dat er zoveel man op de been komt voor een zwerfvuilactie”, zegt verantwoordelijke Laura Van Poucke van Jeugdraad Oudenaarde.

1 reactie

 • nikita lambier

  4 jaar geleden
  toch zeer spijtig dat er mensen rondlopen die geen respect hebben of tonen voor de natuur toch moeilijjk he u afval in pmd brengen alles is nu voorzien voor recyclage .Zulke moeten zware boetes krijgen ECHT SCHANDALIG
 1. Tineke Van hooland verkozen tot nieuwe voorzitter Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde: “Ik neem de fakkel over op een moeilijk moment”
  Oudenaarde

  Tineke Van hooland verkozen tot nieuwe voorzitter Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde: “Ik neem de fakkel over op een moeilijk moment”

  Na het ontslag van Stefaan Vercamer (CD&V) in december vorig jaar als voorzitter van het ziekenhuis in Oudenaarde (AZO) na een motie van wantrouwen door de medische raad, heeft de Oudenaardse OCMW-raad maandagavond gemeenteraadslid Tineke Van hooland (Open VLD) aangeduid als opvolger. De OCMW-raad wil ook dat het AZO een volwaardig basisziekenhuis blijft.