Applaus voor de "gouden Micky"!
Volledig scherm
Applaus voor de "gouden Micky"! © Foto Ronny De Coster

Marnix “Micky” Baele werkt al vijftig jaar bij de zelfde slager: “Ik heb mijn huidige bazen nog de papfles gegeven”

Leupegem/ZingemVijftig jaar aan de slag zijn bij dezelfde werkgever en nog elke dag fluitend naar het werk gaan: het is niet iedereen gegeven, maar wel Marnix Baele (64) uit Leupegem. Zo’n jubileum vonden zijn werkgever slagerij Demeulemeester en zijn collega’s in Zingem een verrassing waard.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.